Winactie: twee gratis KiKiD-voorstellingen over alcohol

Stichting KiKiD is actief op scholen in heel Nederland, maar helaas nog te weinig in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Daar moet verandering in komen! Dus: woon jij in een van deze provincies, ben je docent of werk je op een middelbare school, en wil je daarnaast op een creatieve manier aandacht besteden aan het thema alcohol? Dan kan jij kans maken op twee educatieve KiKiD-theatervoorstellingen ter waarde van 2.400 euro!

 

KiKiD-voorstelling Booze

Stichting KiKiD ontwikkelt educatieve theatervoorstellingen, trainingen en digitale lessen over belangrijke thema’s zoals relaties, seksualiteit, alcohol, social media, pesten en meer. Tijdens de voorstelling Booze worden leerlingen voorgelicht over alcohol, groepsdruk en keuzes. Wat doet alcohol met je lichaam en geest? Hoe ga je hiermee om? Jongeren die hebben deelgenomen aan Booze zijn zich bewuster van hun eigen wensen, grenzen en de invloed van groepsdruk op hun gebruik van drank. Lees meer over de voorstelling Booze.

Hoe het werkt

KiKiD geeft twee gratis voorstellingen Booze (t.w.v. €2.400,-) weg. Dit zijn de voorwaarden:

  • De voorstellingen worden op een middelbare school in Drenthe, Groningen of Friesland gegeven;
  • De twee voorstellingen worden op dezelfde dag gegeven;
  • De voorstellingen zijn geschikt voor klas 3 en 4 van het VO (MBO in overleg);
  • Maximaal 60 leerlingen per voorstelling.

Hoe je kans maakt? Vul vóór 26 maart het contactformulier in, laat je gegevens achter (naam van je school, telefoonnummer, e-mailadres) en zet in het bericht “WINACTIE”. De winnende school wordt uiterlijk 29 maart bekendgemaakt. 

Ga naar het contactformulier

Onze kracht

KiKiD

Voorhelmstraat 25-201
2012 ZM Haarlem
Toon op de kaart