Theatervoorstellingen

KiKiD maakt educatieve, interactieve theaterprojecten voor het basis- en voortgezet onderwijs en het MBO, over maatschappelijke thema’s:

KiKiD zet theater in als middel om de jonge doelgroep te bereiken. In de theatervoorstellingen wordt er aan de hand van korte scènes en stellingen over de thema’s gepraat. Daarin kenmerken de projecten van KiKiD zich ook doordat er gewerkt wordt met jongerenexperts (18-24 jaar). Zij staan zelf nog dicht bij de doelgroep waardoor er snel een veilige sfeer ontstaat waarin er open en eerlijk met elkaar wordt gepraat.

Waarom zijn de projecten van KiKiD bijzonder?

 • Ze haken in op relevante maatschappelijke thema’s en gaan in op de mogelijke risico’s en gevaren
 • Door het inzetten van onze jongerenexperts en de stoere uitstraling zijn de projecten zeer aantrekkelijk voor de jonge doelgroep
 • Alle programma’s en trainingen zijn in te zetten in het kader van de Gezonde School Methodiek
 • Onze aanpak is onderzocht door TNO en Movisie. Hierdoor is ons project “Benzies & Batchies” en de training “Ik hou van mij” opgenomen in de Databank Effectieve Jeugdinterventies van het NJi en in het loketgezondleven.nl van het RIVM

Daniel Maissan. Daniel Maissan

Wat anderen zeggen

 • 10

  Heel goed gevoel bij leerlingen & leraren

  “Fijn dat jullie ondanks corona toch nog mogelijkheden hebben gevonden om de voorstelling door te laten gaan. We kijken met een heel goed gevoel terug op de voorstelling en leerlingen waren ook positief. Een vrije manier van bespreken van zaken die normaal toch niet zo gemakkelijk besproken worden”

  VSO Daaf Geluk
 • 10

  Razend enthousiast!

  “Dank voor jullie komst, wij (docenten en leerlingen) zijn razend enthousiast en vonden het geweldig! Het was prettig, interessant, duidelijk en een goede afstemming vooraf!”

  CSG Jan Arentsz
 • 9

  Heel positieve ervaring!

  “Heel knap hoe ze de leerlingen wisten te bereiken met hun combinatie van toneel en gesprek. Ik vond het een interessante, afwisselende en interactieve voorstelling: dus heel positieve ervaring!”

  Einstein Lyceum
 • 9

  Interactief, afwisselend en een veilige sfeer

  “Interactief, afwisselend, goed afgestemd op korte spanningsboog van de doelgroep. Spelers hebben goed contact met de leerlingen, stellen ze op hun gemak en creëren een veilige sfeer.”

  Coornhert Lyceum

Meer informatie?

Contact

Senna Kabbaj

Accountmanager

Telefoon

0629877977