Nieuws

Naar overzicht

KiKiD introduceert digitale les over huiselijk geweld in samenwerking met Numidia

KiKiD introduceert digitale les in samenwerking met Numidia over het thema huiselijk geweld. KiKiD ontwikkelt projecten gericht op écht in gesprek komen met jongeren over voor hen belangrijke thema’s, zoals alcohol, relaties en seksualiteit, social media, geld en schulden, groepsdruk, zelfbeeld en (cyber)pesten. De les is dankzij een subsidie van de Gemeente Amsterdam tot stand gekomen.

Over Numidia El Morabet

Numidia haalde onder meer de finale van The Voice Kids. Ze heeft samengewerkt met artiesten als Ronnie Flex, Famke Louise en Boef. Met haar nummers behaalt zij miljoenen streams.

De zangeres is nog jong (22) maar heeft al veel meegemaakt. Van twee burn-outs tot huiselijk geweld waardoor ze op 16-jarige leeftijd uit huis is geplaatst. Gelukkig gaat het alweer een tijd goed met haar. Ze timmert hard aan de weg en probeert daarnaast onder andere door het maken van de les samen met Kikid, jongeren een hart onder de riem te steken. Numidia: “Ik wil met mijn bereik kinderen gaan helpen zoeken naar hun kracht en niet zoeken naar: wat is het probleem? Want als je zoekt naar je kracht, dan pas kun je weten wat het probleem is en hoe je kunt verwerken.”

Check de les hier

22 november 2021

Contact

Mark Miedema

Zakelijk Directeur

E-mail

mark@kikid.nl

Telefoon

0613329769