Nieuws

Naar overzicht

VSBfonds blijft KiKiD ondersteunen!

In het 15 jarig bestaan van KiKiD is het VSBfonds er op meerdere belangrijke momenten geweest om KiKiD te helpen de gewenste stappen te zetten op weg naar meer impact!

In de afgelopen 3 jaar heeft het VSBfonds een grote bijdrage geleverd aan het verstevigen van KiKiD in de breedte. En nu, direct in het verlengde daarvan, heeft het VSBfonds besloten weer een grote bijdrage te leveren aan ambities die we hebben.

Allereerst kunnen we dankzij het VSBfonds nu veel steviger investeren in het belangrijkste ‘kapitaal’ van KiKiD. De KiKiD jongeren experts! Onze diverse groep jongeren experts die zelf ook nog jong zijn.

De afgelopen jaren is het aantal jongeren experts explosief gestegen. Dit team, wat nu bestaat uit ruim 22 mensen met een gemiddelde leeftijd tussen de 17 en 25 jaar, gaat dagelijks naar scholen in heel Nederland. Er is behoefte aan verdere persoonlijke ontwikkeling van henzelf en verdere ontwikkeling van hun professionele competenties. Dit is goed voor de leerlingen waar zij dagelijks live mee in contact zijn maar natuurlijk ook heel goed voor henzelf.

Dankzij het VSBfonds kunnen we een meerjarig opleiding- en ontwikkeltraject maken wat de jongeren experts op professioneel en persoonlijk vlak zowel binnen KiKiD als ook buiten KiKiD gaat helpen nog beter, sterker en impactvoller te worden!

Daarnaast kunnen we nog meer gaan investeren in onze ambitieuze plannen om binnen het Primair Onderwijs aan de slag te gaan. In aanvulling op wat we kunnen doen dankzij de eerdere donatie van SASS (Stichting Achmea Slachtoffer en Samenleving) en recent de fantastische donatie van de Nationale Postcode Loterij kunnen we hierdoor o.a. ook een bij de voorstelling aanvullende training gaan ontwikkelen, nog meer jongeren experts aannemen, train de trainer programma ontwikkelen en een reeks scholen kennis laten maken met KiKiD.

Zonder het VSBfonds was KiKiD niet geweest waar we nu zijn. En zonder het VSBfonds zouden we niet de stappen naar de toekomst kunnen zetten die we willen gaan zetten. We danken het VSBfonds voor het continue vertrouwen in KiKiD.

 

 

 

 

10 april 2023

Contact

Mark Miedema

Zakelijk Directeur

E-mail

mark@kikid.nl

Telefoon

0613329769